background

Bedrijfsuitje in Woerden

De Bank of H.E.L. is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en/of als teambuilding-activiteit. 

Met jouw groep kom je sámen in een onbekende situatie/setting terecht, waar je alleen maar uit kan komen door goed samen te werken en goed met elkaar te communiceren. De tijdsdruk is hoog, dus iedereen móet acteren.

Het is telkens weer verbazend en mooi om te zien hoe bepaalde mensen compleet anders reageren dan je van ze zou verwachten. Personen die in een ‘normale’ setting bijvoorbeeld een leidinggevende rol hebben, staan vaak helemaal niet vooraan als het gaat om het oplossen van wat je in de Bank tegenkomt. Ook het tegenovergestelde gebeurt telkens weer, waarbij die ene schuchtere collega het ineens waanzinnig goed blijkt te doen.

We hebben al diverse bedrijfsuitjes gehad, met alleen maar erg goede reacties. Leer je collega’s op een leuke manier op een hele andere manier kennen. Wij dagen je uit! 

We beschikken over een ruime horecaruimte met een bar, tafelvoetbaltafel en andere vormen van vermaak. Ook hebben we een groot dakterras waar het heerlijk toeven is in het zonnetje. Dus ook als je met een wat groetere groep komt (tot ca 14 man) zal de groep die als eerste even zal moeten wachten, zich absoluut vermaken. In de Bank kunnen immers maximaal 6 (á 7) personen tegelijk naar binnen.

Tip

Als jij het bedrijfsuitje organiseert, zorg dan dat je in de groep zit die als eerste de Bank binnen gaat. Je mag daarna namelijk mee-kijken hoe je collega’s het er vanaf brengen. Hilariteit is gegarandeerd ! Voor nog grotere groepen raden we aan om een combinatie met H.E.L. Shooter te kiezen. Bel en/of email ons over de mogelijkheden.
 
booknow